Известие

Collapse
No announcement yet.

Ангренажен ремък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ква цена е комплекта с ролките
    алфа ромео 156 тс

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Колега всичко е от един камион. Първо камиона минава през Холандия,после през България.Иначе една нова помпа има шанса да изкара доста повече от една на 50-60 хил. км От помпа няма как да се скапе двигатела,освен ако не го оставиш да прегрее
      Пич,не говори глупости.Ако блокира помпата дори и нова какво правиме.Ако протече е малкия дявол.
      Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Няма никакво значение каква марка са ролките, както и ремъците, не го ли разбрахте най-накрая? И някой може ли да ми каже ей така, по слух колко лева и каква марка са ремъците и ролките на Алфата ми? Пълен смех!
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
          Пич,не говори глупости.Ако блокира помпата дори и нова какво правиме.Ако протече е малкия дявол.

Пич ако не си чоплиш носа и ноктите по време на каране,дори и да блокира помпата няма да ти изпуши двигатела

А съм карал без грам антифриз зимата 10км и дори и не можа да вдигне 90гр
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

От форумна кола по-добро няма

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
              Няма никакво значение каква марка са ролките, както и ремъците, не го ли разбрахте най-накрая? И някой може ли да ми каже ей така, по слух колко лева и каква марка са ремъците и ролките на Алфата ми? Пълен смех!

Аланколу ти пипал ли си ремък рекамби?

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщение
              Ква цена е комплекта с ролките

Последно като ги гледах бяха по средата като цена между всички марки

Comment

Аз искам да знам за себе си ако някой кара с континентал нека да ми каже цена за комплект с ролките
                алфа ромео 156 тс

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  Аланколу ти пипал ли си ремък рекамби?
                  Пичос, разбирам комплексите ти са малоценност и жалките опити да ги избиваш във форума. Ricambi на италЯнски означава нищо повече от резервни части. Виж, Ricambi Originali си е друго нещо, ма сигур не си го чувал. И не ни излизай с разни раздувки за марки като Continental, няма кой да ти се върже тук, абсолютен клоун си, а правописът ти е под всякаква критика. Anyway...

Comment

Не се карайте за глупости на италфеста пак ще сме едно цяло

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Аз също не ги разбирам,но поне си признавам . Уча се от вашите коментари и мнения. Поздрави
                    алфа ромео 156 тс

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                      Пичос, разбирам комплексите ти са малоценност и жалките опити да ги избиваш във форума. Ricambi на италЯнски означава нищо повече от резервни части. Виж, Ricambi Originali си е друго нещо, ма сигур не си го чувал. И не ни излизай с разни раздувки за марки като Continental, няма кой да ти се върже тук, абсолютен клоун си, а правописът ти е под всякаква критика. Anyway...

Ами аз освен Recambi Originali друго Recambi не знам,иначе прав си няма как да знаем ремъка на твоята бангия може и да е от тия по 5 пауда в Ибея,ма това не значи че няма разлика спрямо Continental

Comment

Дали един ремък ще е Dayco, Continental, INA, няма никакво значение, това са реномирани марки, доказали се във времето. Изборът на някоя от тях си е въпрос на пристрастие или лична симпатия.

Comment

С Gates съм и намам драми, предния също беше такъв.Голяма драма стана от една смяна на ангренаж.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Прав си и точно затова аз ще заложа на INA

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:41 ----------

Колега морски сега да не искаш да кажеш ,че аз съм предизвикал спора а? Хахахаха. Благодаря ви за отзивите све пак взех след о решение
                            алфа ромео 156 тс

Comment

Не разбира се,ти просто пита и като винаги става от девет краденеца вода.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Колега,иди при майстора си(който и да е той),да отвори да погледне,да поцъка с език,пък тогава иди за части.За къде си се разбързал?Ти ли ще казваш на доктора какво лекарство ти е нужно?Освен,ако няма да си го сменяш сам,разбира се.
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Working...
                                X